Voor bestelwagenverhuur komt u bij Piet Vogelaar

Een bedrijfswagen huren voor zakelijke doeleinden of bijvoorbeeld een verhuiswagen nodig? Huur een bestelwagen via het bestelwagenverhuur in Zeeland van Piet Vogelaar Business-Rent. Wij beschikken over een uitgebreide huurvloot, zodat u altijd een voertuig vindt dat voldoet aan al uw huurbehoeften. Dankzij onze uitstekende service, aantrekkelijke voorwaarden en mooie, betrouwbare huurvoertuigen zijn wij dan ook uitgegroeid tot begrip in de regio Zeeland. Bekijk hieronder onze selectie bestelwagens voor verhuur en kijk voor extra huuropties op deze pagina.

Alle onderstaande categorieën zijn met Rijbewijs B te berijden (autorijbewijs)

Vrachtwagen (30 kuub) let op! Minimaal C1 Rijbewijs

Huur een bedrijfswagen!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de verhuur van bestelwagens in alle soorten en maten. Gaat u voor een aantrekkelijke Mercedes Sprinter, of stapt u liever in een extra ruime Volkswagen Transporter? Voor elke transportwens hebben wij wel een geschikt huurvoertuig staan: u gaat nooit met lege handen de deur uit. Bovendien kijken wij graag samen met u welke wagen het beste aan uw wensen voldoet. Zo gaat u altijd met de juiste oplossing op weg!

Alle wagens voor de bedrijfswagenverhuur zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn duurzaam, beschikken over de nieuwste technieken en worden goed schoongehouden en onderhouden bij de dealer. Dankzij hun topconditie en de luxe uitrusting geniet u onderweg van optimaal comfort en plezier.

Business Rent

Ons bestelwagenverhuur is ideaal voor zowel particulieren als bedrijven, bij gelegenheden zoals verhuizingen, evenementen of projecten. Niet alleen kunt u dus gebruikmaken van de bestelbusverhuur wanneer u regelmatig bestellingen af moet leveren; voor élke situatie kunt u bij ons terecht voor verhuur van een verhuiswagen, bedrijfsauto of bakwagen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot Business Rent. Hiermee kunt voor een tijdelijk project een vervoersmiddel huren. Dat is een stuk voordeliger, sneller en makkelijker dan kopen! Uiteraard geniet u te allen tijde van de flexibele, betrouwbare service die u van ons gewend bent.

Huur een verhuiswagen, bedrijfswagen, bestelbus of bakwagen in Zeeland met de bestelwagenverhuur van Piet Vogelaar Business-Rent in Goes. Loop gerust eens bij ons binnen of neem contact op via tel. 0113-220211 of het online formulier. Wij staan graag voor u klaar om u aan een voertuig te helpen.

© Copyright 2020 Piet Vogelaar Business Rent | Disclaimer | BOVAG Verhuurvoorwaarden